Update 17-1-2021

Update 17-1-2021

Na een aantal maanden van alleen maar intensieve singelpartijen spelen, is het badmintonnen opnieuw stil komen te liggen vanwege de tweede Lock Down. Dit betekent dat we onze geliefde sport weer een tijd moeten missen en onze conditie op andere wijze op peil moeten houden in afwachting van versoepeling van de maatregelen.  Ook de contacten met elkaar worden erg gemist. We hopen uiteraard dat hier snel weer verandering in komt, hoewel daar op dit moment nog geen concreet zicht op is.

Onze jaarlijkse ALV gaat natuurlijk wel gewoon door maar wel virtueel. Als bestuur praten we op 8 februari a.s. iedereen graag bij over de actuele stand van zaken en over de plannen voor het nieuwe seizoen. Meld je hiervoor aan als je deel wilt nemen, dan krijg je een link in je mailbox.

Op het moment van schrijven zijn de plannen voor een nieuwe “Wanmolen” in de maak. Als bestuur volgen we de ontwikkelingen op de voet en ook hiervoor praten we iedereen graag bij tijdens de aanstaande ledenvergadering. Meldt je dus vooral aan!

Namen het bestuur

Albert Getkate