Start seizoen 2020/2021

We gaan op 24 augustus weer beginnen!

Of beter gezegd: we gaan gewoon door! Nadat we door Corona noodgedwongen waren gestopt, hebben we in de maanden juli en augustus de draad weer opgepakt door op de maandagen weer te spelen. Het is fijn dat zoveel leden gebruik gemaakt hebben van de mogelijkheid om in de zomer de draad al weer op te pakken. Blijkbaar gaat iederen het badmintonnen snel missen, en dat is ook logisch bij zo’n mooie sport. Wat nog meer opvalt is dat iedereen blij was elkaar weer te treffen, ook de contacten werden gemist. BC Zetten is duidelijk meer dan alleen het badmintonnen.

Ook hebben we als club in de zomer meegewerkt aan het intitiatief “Chill Corona Strand” in Heteren. Een geslaagde mogelijkheid om onze sport en vereniging te promoten bij potentieel nieuwe leden. Om diezelfde reden heeft BC Zetten september wederom uitgeroepen tot “badmintonmaand”. Dat betekent dat mensen die (opnieuw) kennis willen maken met onze sport en vereniging in de maand september gratis kunnen komen spelen. Ken je mensen in je omgeving die interesse hebben, wijs ze hier dan op.

We gaan er weer een mooi seizoen van maken en hopen dat we niet opnieuw een pas op de plaats hoeven te maken. We moeten dan ook wel blijven wijzen op onze noodzakelijke Corona-maatregelen.

Iedereen veel sportplezier!

Het bestuur