Corona update 11 juni 2020

Update Corona 11 juni 2020

We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert in deze Corona-tijd.  We merken dat  het badmintonnen erg gemist wordt.  We hopen dan ook dat we elkaar snel weer kunnen treffen in de Wanmolen om samen weer een shuttle te slaan.

De gemeente Overbetuwe heeft ons laten weten dat vooralsnog alle sportaccommodaties t/m 31 augustus gesloten blijven. Ze informeren ons als er versoepelingen zijn die het mogelijk maken om onze sporthal eerder te gebruiken.

Als BC Zetten volgen we de ontwikkelingen zelf uiteraard ook op de voet. We hebben gekeken of we, vooruitlopend op het nieuwe seizoen, een buitenactiviteit kunnen organiseren zodat we elkaar weer kunnen treffen en onze conditie kunnen opbouwen. Met de huidige beperkingen en binnen de vereiste maatregelen blijkt dat echter lastig.

Voorlopig is iedereen dus nog even op zichzelf aangewezen om de conditie op peil te houden. Wel verstandig om dat te doen om bij de start dadelijk blessures te voorkomen. Daarom is  voor alle leden een zogenaamde “Airshuttle” besteld die geschikt is om buiten te gebruiken. Deze worden binnenkort bezorgd.

Er is vast iemand in je omgeving die samen een shuttle wil slaan in de tuin, in een plantsoen of op straat. Doe dat bij voorkeur met een potentieel nieuw lid, want, zoals je weet, er kunnen best nog een paar nieuwe leden bij. Denk bijvoorbeeld aan de deelnemers die zich ingeschreven hadden voor het “Buurtbadminton”, zodat ze alvast kunnen oefenen. Want voor dit toernooi gaan we vroeg of laat een nieuwe datum prikken.

Stuur ons een leuk filmpje van je ervaring met de “Airshuttle” die we op onze facebookpagina kunnen plaatsen. De leukste inzending wordt beloond met een volle koker “Airshuttles”.

Hou vol, blijf gezond, geniet van de zomer en let op je vorm!

Zetten, 11 juni 2020

Het bestuur