Badmintonclub BC Zetten is op zoek naar een nieuwe trainer

Badmintonclub BC Zetten is op zoek naar een nieuwe trainer

BC Zetten is een vereniging, die al 45 jaar bestaat. Met 36 seniorleden en 10 jeugdleden zijn we een vereniging, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Het afgelopen seizoen hebben we aan de competitie deelgenomen met 1 herenteam (1e klasse) en 1 jeugdteam (Onder 15).
Voor het seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een trainer, die op de maandagavond training wil gaan geven aan een groep leergierige recreanten en aan een groep speelse jeugdigen (tussen de 8 en 13 jaar).
Onze voorkeur gaat naar een trainer, die de basisbeginselen aan zowel de recreanten als jeugd mee kan geven. Maar daarbij ook de jeugd kan enthousiasmeren. Bij het laatste kan hulp gevraagd worden aan een jeugdcommissie. Gezien het niveau is een licentietrainer niet perse nodig. Een ervaren competitiespeler is ook van harte welkom om te reageren. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) moet overlegd kunnen worden.
Het liefst zien we een trainer, die binnen een straal van ca. 20-25 km van Zetten af woont of een trainer in het bezit van een OV jaarkaart.
We zien graag jullie reacties tegemoet! Deze kunnen gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..